Over ons

Deze website is ontwikkeld door Stichting Bonisa. Ieder schooljaar geven wij boeiende voorlichting op scholen die wij afstemmen op de leeftijd van de kinderen. Onze voorlichters spreken uit ervaring. Graag komen wij ook op uw school een presentatie geven. Bij onze presentaties kunnen wij openlijk over het land en onze projecten spreken i.t.t. op het internet waar voorzichtigheid is geboden. 

China is ook een boeiend land om over te werken in de klas met de kinderen. Een land met veel 'gezichten', bruisend grote steden, maar ook eenvoud / armoede op het platteland en in de hooggelegen bergdorpen. Daarom hebben wij in samenwerking met studenten pabo-3 en docenten van Driestar Educatief gewerkt aan een complete digitale lessenserie over China. Wij wensen u, samen met de kinderen, veel plezier toe bij het uitvoeren van de lessen! 

De lessen zijn gratis. Wij hopen dat u met uw klas/school actie wilt voeren voor het werk van onze stichting. Financiele middelen blijven nodig. Bovendien vragen wij u om dagelijks met de kinderen te bidden voor het werk in Gods Koninkrijk. 

Uiteraard kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie, het gebruik maken van de Bonisa-leskist met artikelen uit China, of voor het maken van een afspraak voor voorlichting over het werk.